+36 (70) 396 8866

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
I. kerület, Tabán, Attila út
Alapterület
79 m2
Irányár
2.000 € / hó
Hirdetés azonosító
ÁZS2023/15

Három szobás erkélyes lakás a Vár lábánál

Leírás

KIADÓ az I. kerületben a Tabánnál, a Budai Vár lábánál egy 79 négyzetméteres, három szobás, két fürdőszobás teljesen felújított, bútorozott és gépesített erkélyes lakás.

A társasház a Tabán mellett fekszik, kimondottan jó állapotú, csendes jó lakóközösség jellemzi. A ház liftes. Többségében cégek, irodák találhatóak itt, így csendes.

A lakás negyedik emeleti található. Mivel saroklakás, így ablakain árad be a fény. Az ablakokon kitekintve, vagy az erkélyen elidőzve fenséges látvány tárul elénk. Pihentethetjük szemünket a Tabán lankáin ahol Magyarország legnagyobb rockbandái ezreket szórakoztattak, vagy merenghetünk a Gellért-hegyet csodálva, vagy akár a Vár és a Várkert Bazár és az Erzsébet-híd budai pilonjának kivilágított látványában gyönyörködhetünk.

A lakás 79 négyzetméteres Teljes korszerűsítés történt nem csak küllemében, de műszakilag is megújult. Vadonatúj hang és hőszigetelő nyílászárók, új vezetékek, bioetanol kandalló, magas minőségben gépesített egyedi gyártású konyha, és számtalan okosotthon megoldás várja méltó lakóit. A lakáshoz ahogyan elvárható, két fürdőszoba tartozik. Egy a gyors zuhanyhoz, egy pedig káddal a nap végi relaxációhoz. Nappalija és a háló teljesen bútorozott, a kisszoba nincs bútorozva, ami lehet akár dolgozószoba, akár gyermekszoba is.

Két havi kaució és az aktuális bérleti díj megfizetése után költözhető legalább egy éves bérleti szerződéssel. A lakás nem dohányzó, és nem állatbarát. Egy gyermekkel költözhető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Ágoston Zsolt

Ágoston Zsolt

Alapító, Brand vezető

+36-70-396 8866

agoston.zsolt@ingatlanokatolzig.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok