+36 (70) 396 8866

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Lipótváros, Aulich utca
Alapterület
49 m2
Irányár
57.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
SZR2023/E/01

Négy fős airbnb az Aulich utcában

Leírás

Megvételre kínáljuk az V. kerület Lipótvárosban a Szabadság tér és a Batthyány örökmécsest összekötő Aulich utcában a Szamos csokoládé Múzeumtól is csak pár lépésnyire lévő 27 négyzetméteres alapterületű, teljes értékű galériával bővített összesen 49 négyzetméteres lakást, amely akár napi négy férőhelyes Airbn'b-s vendég fogadására is alkalmas lehet.

A lakás földszinti elhelyezkedésű, és a belső udvarra néz, kifejezetten csendes.
Az alsó szinten található a tágas előszoba ahol kényelmesen tárolhatók a kabátok és cipők, egy mosdó és egy légtérben a konyha-nappali. A felső szinten egy tágas háló szoba, beépített szekrény, kényelmes zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra.

A lakás három évvel ezelőtt esett át egy átfogó felújításon. A kialakítás során az okosan elrendezett tér, minden jól kihasznált négyzetmétert teszi kényelmes otthonná a lakást.

A műszaki felújítás során új, az épület homlokzatához illeszkedő nyílászárok kerültek beépítésre. Emellett az elektromos vezetékek és kapcsolók is megújultak. Praktikusan tervezett, maximális helykihasználással került beépítésre az új konyha Bosch sütővel és kerámia főzőlappal. A modern megjelenésű konyha és a nappali egy légtérben található, még tágasabb térérzetet kölcsönöz a lakásnak, és kiváló helyszíne lehet a baráti összejöveteleknek is. A galérián kapott helyet a hálószoba, és a monokróm fekete fehér modern zuhanyzós fürdőszoba.

Idén májusban egy tisztasági festést követően ide már tényleg csak KÖLTÖZNI kell.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése további előnyt biztosít. A közlekedési lehetőségek karnyújtásnyira vannak, mindössze pár perc sétára található a Kossuth Lajos tér (2-es villamos, 2-es metró), az Arany János utca (3-as metró, 9-es busz) és a Nyugati tér (2-es metró, 4-6 villamos, vonat).

Mindezeken túl a lakás költségei is igen vonzók, mindössze 12,851 forint havonta a közös költség, ami magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást és a szemét díját. A gáz és villanyfogyasztás alapján fizetendő.

Mindent összevetve fantasztikus lakást kínálunk az V. Aulich utcában. Kiváló befektetési lehetőség, hiszen a kiváló minőség, az utánozhatatlan lokáció biztosan tágra nyitja a turisták pénztárcáját így hamar búsás hasznot termelhet új tulajdonosának.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok