+36 (70) 396 8866

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Lipótváros, Nádor utca
Alapterület
64 m2
Irányár
119.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
ÁZS2023/58

Frissen felújított negyedik emeleti világos lakás a V. Nádor utcában

Leírás

Budapest történelmi belvárosában, a kormányzati negyed szívében eladó negyedik emeleti két szobás, frissen, jó minőségben felújított világos utcai tájolású lakás.

A társasház kivételesen jó állapotú, méltó az V. kerülethez. Néhány lépés távolsgra fekszik a Bazilikától, a Duna parttól, kiváltság a környéken lakáshoz jutni.

Az épület liftes. A lakások többségében a felső középosztály igényes közösségének tulajdonában van, valamint irodák is szép számmal találhatóak a társasházban.

A lakást tulajdonosa teljes egészében felújította, minőségi anyagokkal jó ízléssel alakította ki ezt a csodás modern lakást. Alaprajzát teljesen átszabta, és nyerte el mai modern formáját.

Alaprajza jól tagolt. Hatalmas nappalija (29 négyzetméter) és élhető hálószobája (12 négyzetméter) kiváló lehetőséget ad a mindennapok nyugalmához.

A lakásban sok kiváló megoldás várja új lakóit. A bútorozással nem kell vesződni, hiszen beépített gardrób sokmindent képes elnyelni, és az egyedileg tervezett és gyártott konyha is jó szolgálatot tesz.

Összefoglalva: lélegzetelállító elhelyezkedés, világos, utcára néző mégis csendes lakás, magas minőségben felújítva várja új tulajdonosát a piac legértékállóbb lokációjával.

Bővebb információ és időpontegyeztetés a megtekintéshez telefonon lehetséges.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Ágoston Zsolt

Ágoston Zsolt

Alapító, Brand vezető

+36-70-396 8866

agoston.zsolt@ingatlanokatolzig.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok